Casă în pantă – proiect de cabană

Pe site-ul truenorthloghomes.com avem cateva proiecte de case de lemn, mai exact case din busteni. Astfel de case sunt specifice zonelor cu foarte multe resurse din lemn – de exemplu Ucraina, Rusia sau Canada – si sunt foarte spectaculoase.

Practic atunci cand ne gandim la o cabana de munte, vizualizam o casa din busteni – loghouse cum este cunoscuta denumirea in engleza.

Am gasit pe acest site un proiect de casa in panta, nefiind insa vorba de o panta foarte pronuntata. O astfel de constructie impresioneaza prin ambianta interioara foarte intima pe care o confera, dar si prin aspectul exterior specific zonelor muntoase. Lemnul ofera totusi avantaje clare in constructia unei case, atata vreme cat cei care o realizeaza au si experienta necesara.

Ar fi potrivita pentru Piatra Craiului?

Casa in panta din lemn

proiect-casa-lemn

Related Posts with Thumbnails

Introdu-ti emailul aici pentru a primi primul ofertele noastre (nu trimitem spam):

You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Comentarii to “Casă în pantă – proiect de cabană”

 1. sorin dima says:

  Da modelul asta ar merge in PC….este intr-adevar ceva specific zonei. Apropo se gasesc prin Sirnea sau prin apropiere depozite de lemn si mesteri care sa il lucreze, gater, etc? Ma gandesc ca si zona noastra e bogata in lemn si cu siguranta ar fi mai ieftin de cumparat decat din Bucuresti… Stiti ceva sau puteti afla ?

 2. echipa Lord of Lands says:

  Deocamdata nu stim pe nimeni. Dar ne putem interesa. Problema cu casa de lemn, paradoxal, nu este lemnul.

  Da, lemn se gaseste, gater se gaseste, chiar si meseriasi.

  Problema este cu izolarea si tratarea lemnului. Daca este tip sendwish sau din barne – trebuie calculat foarte bine ce si cat material izolant sa pui. Cum trebuie ratat lemnul etc. De aceea este relativ dificil sa construiesti din lemn, dar rezultatul final merita 100%.

 3. iliescu liviu florin says:

  da! foarte frumoasa!in acest an mi-am propus sa incep si fundatia cabanei….vom vedea cum stam din punct de vedere financiar…in legatura cu orice material de constructie sau mana de lucru luati legatura cu nea Sebi,un baiat de nota 10! putem apela la dansu in aproape orice probl!! bineinteles contracost,are si un tractor si remorca,sta in inprejurimile satului Sirnia!!eu mi-am inprejmuit terenul cu dansul,ff multumit de lucrare!

 4. iliescu liviu florin says:

  si as mai avea o intrebare…terenuri tot in rate dar pe litoral aveti?

 5. sorin dima says:

  Ok cum fac sa dau de nea Sebi…un nr de contact ceva mai concret imi puteti oferi ? Multumesc.

 6. echipa Lord of Lands says:

  @Dl. Iliescu, avem in plan sa facem ceva achizitii si la mare. Fiti sigur ca daca aveam ceva acolo, ati fi aflat de acest lucru :D .

  Deci o sa urmeze si pe litoral si poate in Delta!

 7. mihai Rivera says:

  Foarte frumuoasa casa,dar si mai frumos ar fii ,daca ash gasii o firma sa o construiasca,si sa o platesc in rate si fara avans.Pe criza numai santem in stare decit rate sa platim:D

 8. Vili says:

  Buna ziua,

  Am achizitionat un teren in Sirnea si acum as vrea sa incep sa construiesc o casa de vacanta din lemn. Cum stiu ca aveti mai multe cunostiinte in domeniu, va rog daca puteti sa-mi dati date de contact de firme care construiesc asa ceva in Sirnea.

  Multumesc

 9. Draga Vili,

  Multumim de intrebare… dar sa stii ca nu suntem in masura sa recomandam vreo firma de constructii. N-am avut inca vreo colaborare in acea zona, astfel incat sa ne permitem sa recomandam pe cineva. Toti cei care au construit pe vreo parcela cumparata de la noi au facut-o in regie proprie.

 10. mihai says:

  Foarte interesant !
  Cum e cu …”schimbul” acela, Dle Rotariu ? Sau ati uitat deja.. Verificati in mail, am mai conversat noi doi despre unele “mici” si “nesemnificative” detalii , va spune ceva Piatra Craiului 3 ?

 11. iliescu liviu florin says:

  domnu mihai, ce ati patit la piatra craiului 3? ne puteti spune?

Leave a Reply